Column Voorstellen #1

Ik zal mij eerst aan u voorstellen. Ik ben Ineke Bakkenes, 77 jaar oud, ik woon in de Oosterstraat, samen met rode kater Pim en rode poes Meisje beiden 14 jaar.

Ik heb vier kinderen twee eigen kinderen en twee aangetrouwd en twee kleinzonen 29 en 25 jaar. Er zijn buurtbewoners die mij wel kennen , ik heb 15 jaar het hobbyhuisje aan de Traaij gerund , daar waar nu Planet Happy is. Ik ben zo goed als aan huis gebonden, doordat ik niet meer mobiel ben. Mijn dagen vul ik op met creativiteit zoals kaarten maken maar ook haken doe ik graag. Ik lees heel veel, tv kijken, spelletjes op de tablet zoals word feut, word crex, en trivia creck met bekende en onbekende mensen. Ook kook en bak ik veel en hou van nieuwe dingen uit te proberen die ik dan weer vind op pinterest.

En een middag in de week rijd mijn buurvrouw mij naar het dorp in de rolstoel ,dat is mijn feestje , daar kijk ik de hele week naar uit. Ik heb een heel netwerk van zorgende om mij heen, zoals twee maal per dag Buurtzorg, mijn buren, boek aan huis, Fysio, Diabeet-verpleegkundige, een kleinzoon, h.h.hulpen, iemand die mijn tuin sproeit en een tuinman/klusjesman.

Ja, U ziet het goed een heel stel lieve aardige mensen die voor mij zorgen en altijd voor mij klaar staan.

Nu weet U een beetje wie ik ben en als ik op deze site verschijn zult U denken “ o, dat is zij met haar stoet  verzorgers”

Groet Ineke B.

Geplaatst in Activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *