Buur onder vuur

Wat is je naam: Liesbet Muijlwijk

Waar woon je, welke straat: Arnhemsebovenweg, net niet in het Nabuurschap Driebergen Noord. Ik heb wel mijn bedrijf in het Nabuurschap op de Patrimoniumstraat.

Hoe oud ben je: Ik ben 57 jaar.

Hoe lang woon je in Driebergen. Ik woon 16 jaar in Driebergen en mijn bedrijf heb ik nu 6 jaar in de Patrimoniumstraat. Het heet Santura, natuurlijk gezond. Ik help mensen voornamelijk in het reinigingsproces van het lichaam, dit doe ik door me op de spijsvertering te richten en die te ondersteunen met  Colonhydrotherapie (darmspoelingen). Later heb ik het aanbod uitgebreid met levend bloed analyses, waardoor de dunne darm ook in de picture komt. Eén maal per maand organiseer ik samen met een collega Quick Checkup Experiences. Op Westerse, Ayurvedische en Chinese wijze vind deze check-up plaats door twee ervaren therapeuten met elk hun eigen specialisatie. Een unieke samenwerking! Ook ondersteun ik mensen bij het doen van leverreinigingen, de lever is de grootste lichaamsfilter, die heeft het vaak  zwaar te verduren door milieu vervuiling, medicijngebruik, toevoegingen in onze voeding, etc.

Liesbet heeft in haar  praktijk een boekenkast staan , gevuld met boeken over gezondheid, voeding en spiritualiteit. Elke vrijdagmiddag van half 2 tot half 5 mag iedereen  een boek komen lenen, of terugbrengen, een kopje kruidenthee komen drinken en een babbeltje komen maken, een spiertestje ondergaan om uit testen of bepaalde producten ondersteunend voor je kunnen werken,  elkaar ontmoeten en dingen delen met anderen, dat is fijn.

Iedere 3de dinsdag van de maand is er een “Gezond Verstand Avond”.  Avonden waar je van leert hoe je  gezonde verstand te gebruiken wat betreft onder andere levenswijze, gezondheid en voeding, zowel fysieke als geestelijke voeding. Sta eens even stil bij je lichaam, is het goed wat ik eet, wat ik doe enzovoort.

18 april 2017 is er een lezing over  Cholesterolgekte en de Statine-leugen door Jetty van der Graaf  een Orthomoleculair therapeut, aanvang 20.00 uur, je kunt om 19.30 uur al binnen lopen. Kosten 10,- euro.

Adres: Patrimoniumstraat 2.  Graag aanmelden op www.santura.nl/agenda of bellen met 0343-755377

Hoe heb je gehoord over het nabuurschap: door de folder in de brievenbus op de praktijk.

Wat merk je van het nabuurschap: ik krijg regelmatig een nieuwsbrief en de hulpvragen lees ik met veel interesse.

Liesbet meldt nog dat ze het een goed initiatief vind dat het Nabuurschap er is, en dat ze het zeker blijft ondersteunen. Ze biedt vergaderruimte aan voor het bestuur om indien nodig, op de paktijk te vergaderen.

Hanneke maakt een foto van Liesbet en bedankt haar voor de fijne ontvangst en voor het mogen lenen van de hogedrukspuit die Hanneke wilde lenen en Liesbet wilde uitlenen.

Een inspirerend interview.

Geplaatst in Buur onder vuur en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *