Buur onder vuur

Wat is jouw naam: Bram Hijmans

Waar woon je, in welke straat: Traaij

Hoe oud ben je: 69 jaar

Hoe lang woon je hier: 35 jaar

Wat doe/deed je in je werkende leven: In ben gepensioneerd, ik heb bijna 40 jaar bij Bartimeus gewerkt, 25 jaar aan de inserviceopleiding, daarna aan de afdeling Opleidingen veel computercursussen aan het personeel van Bartimeus gegeven. Tot slot als Coordinator Vrijwilligers  gewerkt. Bartimeus heeft zo’n 900 vrijwilligers verspreid over het hele land.

Hoe heb je gehoord over het Nabuurschap: Mijn vrouw is er, als voorzitter, nauw bij betrokken. De vereniging is onstaan uit de bewonersvereniging De Traay, daarna een werkgroep en sinds 2 jaar een Vereniging, ze is één van de initiatiefnemers.

Wat merk je van het nabuurschap: Ik help mee met de website en bij het flyeren. De Korte hulpberichtjes vind ik interessant. Door de huis-aan-huis berichten blijf ik op de hoogte. Door Hanneke veel aanloop in huis en veel mensen op straat spreken mij aan en vinden het een goed initiatief.

Wat mis je in de wijk: tot nu toe niets

Wat zou jij leuk/interessant vinden dat er georganiseerd wordt: Een groot lichtbord in de wijk met nieuwtjes over het nabuurschap.

Interview vond plaats op 10 januari 2017.

Bram geeft toestemming voor het plaatsen van een foto

Hanneke Hijmans

Geplaatst in Buur onder vuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.